En trött trött trött SÖNDAG!!!!!

Godmorgon mina vänner!
Idag är jag helt slut... imorgon börjar skolan på riktigt ska bli så himla spännande. är lite nervös hur jag ska hitta klass rummen och så.... Måste idag öva öva öva på låtar tills tis och ons.  
Hörs senare. Puss&Kram//ewe

Kaffe med världens coolaste syster! de ni!

 
 
 
 

Tog mig 3-timmar att komma hem igår!!!! Men grym spelning!

 
 
Godmorgon gott folk! 
Igår åkte jag på en spelning eller rättare sagt spelningar. De var super duktiga allihopa i min åsikt. Så himla trevligt folk. jätte mysig bar/pub. Problemet kom när jag skulle ta mig hemmåt igår, jag var nykter har ingen smart phone allt var skit jobbigt. Först tåg sen hitta Buss stoppet. Fick gå mil kändes det som åååå vad jobbigt när jag väl hittade buss-stoppet fick jag vänta på bussen i en halvtimma. När bussen väl kom och kört halvvägs, nää då skulle dom byta förare, fast den andra föraren kom aldrig så vi stod stilla i 40min mitt på gatan någonstans. Tills den föraren bestämmer sig för att köra vidare då den andra föraren inte kom. Jag var själv så kunde inte fördriva tiden på något sätt. Så iritterande. Varför ska alltid allt häna mig? fattar inte!!!! hahaha... Folk brukar säga till mig, sen jag träffade dig Evelina har mitt liv blivit så händelse fullt. Jag tror det är någon slaks klumpig olycksdrabbad gloria runt mig så allt bara dras till mig! aaa jag säger då det. Idag ska jag nu bege mig ut på en jogging tur, särefter möta upp min syster för att häma det sista i huset vi bodde i innan. Helst vill jag bara slänga skiten! 
Ikväll blir det väl lite drinkar och sedan vidare till Brixton. ska bli intressant. 
 
Puss&Kram//ewe

Övning ger färdighet!!!! Vi ska öva och uppträda på skolan nästa vecka för varandra och det ska bli så kul! Sången vi har nästa vecka är Should I stay or should i go-the clash. har lite problem med låten men jag ska ge mig fan på de...

Nu ska jag bege mig mot centrala London på lite kaffe med min syster därefter ska jag väl bege mig till spelningen ååå så skoj det ska bli!!!!!!

Första Skoldagen var underbar... åååå så rolgit det kommer bli...

ÅÅÅÅ jag är helt till mig. Om en vecka kommer Sandi thom till skolan och ska ha lektion med oss, Hon som sjunger wish i was a punkrocker, ikväll ska jag träffa ett band! Vi ska ha två uppträdanden redan nästa vecka åååå vad roligt. Skolan verkar helt underbar! Efter skolan gick vi är ut på drink villket också va helt ååå jag är som sagt helt till mig. 
 
Puss&Kram//ewe

Nyfärgad och snart påväg till skolan!!! Wihoooooo.....

 
 
 
åååå Jag är så nervös, ska bli så spänande. Min önskan för idag är ju att träffa lite människor man kan gå till pubben med efteråt så man lär känna lite folk med samma intresse:) Hoppas ni får en underbar Torsdag, tänk nu att imorgon är det Fredag så jobba på och kämpa på. 
 
Puss&Kram//ewe

Godmorgon:) Idag gäller min första dag i skolan.

Idag är jag lycklig som äntligen ska börja skolan och träffa lite människor, har blivit lite ensamt här i det stora huset själv på dagarna. Nu blir det lite träning go frukost och förberdning för skolan. :) 

My dear friend Magda and her lovely Wedding <3

 
 
I have one of the best friends ever here in London. She is the moste wonderful person. We´r always have
good time. She was merried in August in Slawakia and that was a beautiful wedding and so so so much fun. What can i say, pictures tells more then words. 
Love you Magda, you are one of the best friends on erth. <3

Saknar min farmor och farfar!

Fullspäckad dag!!!! En fruktansvärd upplevelse hos frissan! Men blev bra tills slut!

 
 
 
ÅÅÅÅ Vart ska jag börja! Jag vandrade mot frisören jag hade bokat tid hos. Hon var super otrevlig, hennes arbetskollega stod helt öppet och fönade sina fötter som hon hade uppe i kundstolen. Inte nog med det så stod dom och textade emellan svaren till mig. Jag tänkte det här kan inte vara sant. När jag väl förklarade hur jag ville ha det, fattade hon ingenting. Hon såg så där riktigt okunnig ut, ni vet när man bara hallå! Sen helt plötsligt mitt imun på mig vräker hon ur sig, det är bara kontant betalning! Äh jaha!!! Jag gick där ifrån och kom aldrig mer tillbax, tack godegud hon hade väl annars förstört hela håret. Så begav mig mot Westfields Shopping center och gick in på Tony&Guy där dom missförstod mig och skulle börja göra slingor, vi sa inte ordet slingor när vi pratades vid. Och då sa jag till, istället för att bara lägga i utväxten med blekning vilken verkade vara ett stort problem. Fick jag nog vänta 30-40min på att hon skulle lägga i botten iställer för slingor. Förstod inte riktigt vad som var problemet eller vad vi väntade på, det är väl bara att skita i foliet och ta i blekningen i botten. Men tillslut  började hon, fattar fortfarande inte varför jag behövde vänta så länge, skulle hon avreagera sig eller något?!? Vissa människor förstår jag mig bara inte på. Men slut resultatet blev fantastiskt. 
Service=0 Kunskap=10 = Tony&Guy westfields. Service=10 Kunskap=10= Tony&Guy SoHo. 
Acton salong= sämst i hela jävla världen! 
En lång dag! Är helt slut. Lägger upp en bild i morgon på hur håret väl blev:) 
 
(Jag tror mitt ansiktruttryck säger allt!)
 
Puss&Kram//Ewe

Ta vara på dig själv, ta vara på dina nära runt om dig, va stark och sluta tänk för mycket! Vi människor analyserar och tänker way to much!

Jag ska inte själv sitta här och säga att jag inte pratar om storlekar, perfektion, andras brister mm. Jag är långt i från perfekt, det är vi alla. Men oavsett våra fel, våran storlek eller vad nu problemet är.
Man måste våga vara sig själv och våga säga det där knasiga som for i genom tankarna.
Jag vet själv, dagarna jag inte känner mig bekväm, de där dagarna man bara vill ta en kniv och såga bort fläsket på sidorna , låren, armarna ÖVER ALLT! Då stoppar jag mig själv, jag går inte till stranden om det är sommar tex, eller jag går inte ut på stan. Jag vill inte ens umgås med mina vänner ibland pågrund av att jag har inga kläder som passar, de kanske då tänker oj har hon gått upp 100kg på en dag!!!!
Ni vet , människor tänker sjuka tankar. En del kanske sitter knäpp tysta i ett hörn och inte vågar säga något pågrund av att de tänker, nej vad ska de tycka om mig, nee ingen ide´jag säger något, jag är inte social, hur gör man!!! Ni förstår påängen. AnyWay Jag vet att även om jag skriver det här nu så kommer det inte inträffa på prick. Jag kommer falla tillbax i mönstret. Alla vet hur vi ska tänka, Alla vet hur vi ska leva, Alla vet hur vi ska utföra. Men ändå gör man det inte?! 
Jag ska iaf, försöka ta vara på varje dag och inte tänka så många nertryckande tankar om mig själv. So What Ever om jag har en dålig dag, känner mig äcklig eller vad som helst. Jag ska försöka och ta varje dag som den är och göra det bästa av den! Man vet faktiskt aldrig vad som händer här next, ALDRIG! Jag menar vi klagar över allt, vilket vi alla faktiskt gör och det är väl okey. Men i det stora hela lite mer fläsk här och där än att lida av svält, hemlöshet, drog missbruk, dödsfall. What so ever .  Man tar aldrig vara på något för ens det är försent, varför är det alltid så? för så är det ta mig fan jämt! Och så inser man ajdå! gick jag miste om det där nu eller vad det än är. 
 
Människor försöker alltid trycka ner varandra, Jaa även du! Alla gör det ibland omedvetet och ibland medvetet! Det viktigaste är väl ändå att vara star i sig själv och stå för vad man tycker och veta vad man tycker, Annars kommer folk trycka ner dig aldeles för lätt. Tro mig folk har alltid kunnat köra med mig och tryckt ner mig. Men när jag väl växte i mig själv och insåg att folk faktiskt umgicks med mig för att uttnytja eller för att man var lätt övertalad, jag menar kolla omkring dig hur många tror du är dina riktiga vänner? Det är alltid människora du tror mest om som sviker och alltid människorna du minst anar som faktiskt kommer stå där den dagen allt faller samman. Genom något ont kommer alltid något gott, det goda brukar vara lärdom och visdom. 
Ta vara på er själva och varandra, behandla dina nära som du själv vill bli behandlad. Visst du kommer bli sviken men också upplyft. En annan sak som är viktig är att få de saker sagt som ni vill ha sagt innan det är försent. För tro mig, ingen vet vad som händer nästa dag!!!!!!!
 
Puss&Kram//Ewe

I´m off to the hairdresser!

God morgon, jag är så himla i farten idag, jag tror det är pågrund av min tidiga träning! Mår så himla bra ojojoj tidiga morgornar är som lycko piller! Nu ska jag till frisören och rätta till min hemska utväxt, är dock väldigt nervös. Hatar när någon annan gör mitt hår än Annelie Tapper på håridealet, var för visso längesedan nu, men ingen gör mig nöjdare än världens bästa Annelie. Har gjort mitt hår inne i soho innan och då blev det ganska bra iaf. Men nu ska jag prova något nytt här i närheten och nääää tänk om det blir gult, det är min madröm, blått, grått, lila what ever men inte gult!!!! NI ALLA SOM BOR I BORÅS NI MÅSTE BOKA TID HOS VÄRLDENS BÄSTA FRISÖR ANNELIE TAPPER PÅ SALONG HÅRIDIALET, för att boka tid ring 033-41 35 49 . Ni kommer bli så himla nöjda! Nää nu måste jag sticka, ska även efter att fixat håret dra mig in till Westfields Shopping center och shoppa det jag är bäst på Smink. Så jag är fullt utrustad för Skolan som börjar lite halft i morgon:) Tror faktiskt jag sak prova Mac´s smink idag. Har ju alltid kört på Make upStore innan. Men är väldigt sugen på Mac. Vad tycker ni är bäst? 
 
Puss&Kram//ewe

Morgon PW med systra mi!!!!! Klockan 06.00 kan inte förstå att jag faktiskt gick upp klockan tidigt/så tidigt!

 

Röd gris!

 
Herre gud! jag har precis gjort lite much vaxning ansiktsbehandlingar plus färgat ögonbryn+fransar och nopprat. just nu ser jag ut som en röd gris, en ultra röd gris. kanske lite för många behandlingar på en dag?:O ... Jaa jag bjuder på den ! 
 
Puss&Kram//ewe

Krakow en vacker stad.

 
Blev aldeles till mig när jag för drygt en månadsedan åkte på bröllopp i Slowakien, då vi på vägen hem åkte vi till Krakow and had a look in the old town. Det var bara så vackert. På utsidan ser Polen ut som om det precis vart världs krig, men när man väl kom till the old town var det bara så vackert. Det hade jag aldrig trott om Polen. Ett tips om ni ska på en kort weekend åk dit. Deras engelska är väl kanske inte så lätt att förstå men man tar väl dig alltid fram på något sätt! 

Ikväll blir det vin och promenad fast åt andra hållet, promenad sen vin!

Tankar över allt !!!! Kan jag vara så tråkig att jag kommer klä ut mig till Lady?!?!

 
 
Hej på er! 
 
Nu sitter jag uppkurad i min säng och funderar på allt mellan himmel och jord. Allt från kärlek till döden till shopping.( Ibland blir jag förvånad över mig själv, man börjar ju undra hahah.)
Just nu känns mitt liv helt fantastiskt, jag är en av dom människor som från ena stunden mår prima till andra stunden då man vill bara ge upp och gräva ner sig någonstans. Anyway Jag bor i ett fantastiskt hus i London, men underbara människor omkring mig. Min syster och fyra helt fantastiskt härliga killar. På Torsdag ska jag till skolan för första gången på intruduction day och på Måndag kör skolstarten av med en freshers week. Villket kommer bli helt fantastiskt roligt. På Tisdagen nästa vecka ska vi klä ut oss till en kändis och givetvis parta natten lång. Jag har funderat super länge på vad ja ska klä ut mig till men kom inte på något så tog det vanligaste man kan göra!!!! Överraskning på den!!!!!
 
Puss&Kram//Ewe
 

My Lovely room

 
Visst är det ett fint rum? är i chock att det kan vara så fint i London när man är student. Känner mig som världens lyckligaste:) Kolla taket, är det inte vackert åååå jag vill aldrig här ifrån!!! wihooooooo...
 
Puss&kram// EWE

Nu börjas det bloggas.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.