Deprimerad Tisdag! Skjut mig!!!



 
Idag är en trist grå dag, då alla minnen kommer tillbaka, då man får den här känslan i hela kroppen att man bara vill hänga sig! Alla besvikelser genom åren alla händelser allt! Jag är trött på att känna så här, vart är min balans? varför kan jag inte bara bli hel! Istället går jag runt på jorden själv och eländig och tycker synd om mig själv! Blir iritterad på allt! Varför skaffar man barn om man inte tar hand om dom? Varför skaffar man barn för att straffa dom? Varför skaffar man barn om man är ostabil? Jag känner mig oälskad, oönskad och jävligt ensam. villl ha en famn jag kan gråta ut oss en famn jag kan vila hos, en famn jag kan känna mig trygg i, en famn jag känner mig älskad och välkommen hos! Problemet är att människor säger för mycket. Men vi finns här för dig Evelina, tack jätte snällt men när det väl gäller finns ingen där! Brottas med mig kanske inte är det lättaste, jag är känslokall och vill bara att folk ska fatta utan att jag behöver säga något.... Min deprition är här kärt folk, julen närmar sig och det är ta mig fan den värsta årstiden som finns.... Alkohol, film och täcket över huvudet!  Jag är väldigt självmedveten vet precis hur jag fungerar och varför men går fortfarande i samma mönster. Jag måste bryta mitt mönster! Men fy faaan vad svårt det är. 

Skoldags!

 
Nu på måndag morgon har jag tvättat, pluggat och vart redig!!!! Jag är stolt över lig själv, hoppas hela måndagen fortsätter så här:) Ha en bra start på veckan allesammans. puss&kram// Ewsan

Camden = Underbar Söndag

 
Igår Sov Amanda över hos mig, Vi vakna ganska tidigt och åkte till camden. Under resan till Camden började jag må som faaan. Ville bara gå av och spy inte roligt alls. Hangover 2.0... HAHA . Men när vi väl kom fram och jag fick i mig mat måde jag lite bättre. Trött som bara den, men Camden i migg hjärta!!!!! PUsssss

Harrys Birthday!

 
God morgon allesammans.
 
Hoppas ni sovit lika gott som jag har, jag gick och la mig i Söndags eftermiddags och vaknade klockan 6 i morses. har nog sovit ett dygn nästan haha... I lördags var det Harrys födelsedag. vi hade förs för fest hemma hos oss, därefter begav vi oss mot Earl´s Court och gick på beer ping pong natt clubb. fanns alltså pingis bord där man skulle slå i bollen i ett öl glas, grymt kul. 
Hur var eran helg? 
 
 

Long time ago! But i´m back!

 
 
 
 
 
 
Hej alla fina:) 
 
Mina veckor har bestått av plugg, feber, halsont, snuva, medeciner och lektioner (Whiskey). ÅÅÅ att jag aldrig blir frisk. Ikväll ska vi ha ett house party. Bilderna beskriver mer än ord:)! 

Lady Gaga, Peruken åkte av och mina kreaktiva händer fick jobba istället!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I tisdag skulle vi klä ut oss, och jag valde Lady Gaga hade köpt peruk och så, men peruken var krånglig och varm, jävligt varm så jag fick använda mina kreaktiva händer och skapa en rosett på min huvud av mitt eget hår. Vad tycker ni?